e
Banner

Etiketler: lojistik vaka yarısması



10. Üniversiteler arası lojistik vaka yarışması



10. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması 2013, tüm üniversite öğrencilerine, takım halinde yarışarak, yaratıcı lojistik çözümleriyle, ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2013

 




14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın kazananları belli oldu


Yayın: 07-07-2017
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve Lojistik Derneği’nin (LODER)düzenlediği 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın kazananları belli oldu. Florya Elite World Business Hotel’de düzenlenen törenle kazananlara ödülleri takdim edildi.




Lojistik Vaka Yarışması'nın kazananları belli oldu


Yayın: 27-11-2020
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve LODER (Lojistik Derneği) iş birliği ile bu sene 17.’si düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması kazananları belli oldu.
 




18. Lojistik Vaka Yarışması Başvuruları Başladı!


Yayın: 17-02-2021
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ana sponsorluğunda, Lojistik Derneği’nin (LODER) katkılarıyla düzenlenen “18. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması” için başvurular başladı.  Öğrencilerin takım halinde yarışarak gerçek lojistik vakalarına çözümler ürettiği ve ödüller kazandığı yarışmanın 18. yılında öğrenciler her sene olduğu gibi yine kıyasıya mücadele edecek ve kategorilerinin birincileri olmak için yarışacak.




Lojistik Vaka Yarışması başvuruları başladı


Yayın: 02-02-2022
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve Lojistik Derneği’nin (LODER) iş birliğiyle düzenlenen “19. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması” için başvurular başladı. Öğrencilerin takım halinde yarışarak gerçek lojistik vakalarına çözümler ürettiği ve ödüller kazandığı yarışmanın 19. yılında öğrenciler yine kıyasıya mücadele edecek.




Lojistik Vaka Yarışması finalistleri belli oldu


Yayın: 25-05-2022
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve LODER (Lojistik Derneği) iş birliği ile bu sene 19.su düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması finalistleri belli oldu.




19. Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışması sonuçları belli oldu


Yayın: 20-11-2022
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve LODER (Lojistik Derneği) iş birliği ile bu sene 19.’su düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması kazananları belli oldu.




‘Lojistik Vaka Yarışması' başlıyor


Yayın: 20-03-2023
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, Lojistik Derneği iş birliğiyle bu sene 20. kez Üniversiteler arası Lojistik Vaka Yarışması’nı düzenliyor. Tüm üniversite öğrencilerine açık olan ödüllü vaka yarışmasının son başvuru tarihi ise 30 Nisan.




20. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması finalistleri belli oldu!


Yayın: 23-08-2023
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve Lojistik Derneği iş birliği ile bu sene 20.’si düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın finalist takımları belli oldu.




20. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması sonuçları belli oldu


Yayın: 30-11-2023
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve LODER (Lojistik Derneği) iş birliğiyle 20 yıldır gerçekleştirilen ve Türkiye’deki bütün üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın bu seneki kazananları belli oldu.